Vingerstrips is in de kinderopvang de populaire naam voor deur beschermingsprofielen. Een verplichting in de kinderopvang om te voorkomen dat de kindervingers bekneld raken bij de deur aan de scharnierkant. De vingerstrip wordt aan twee kanten van de scharnier geplaatst en biedt volledige bescherming. Hiermee voldoet u aan de gestelde wetgeving voor de deur veiligheid. Onze strips zijn:

  Voor binnen- en buitentoepassing

  Getest op 1 miljoen deurbewegingen

  Solide en mooi vormgegeven

  TÜV gecertificeerd

  Duurzaam leverbaar in verschillende lengtes en kleuren

  Standaard montage op een houten deur/kozijn

Montage is ook mogelijk op andere materialen! Dit betekent wat meer pas- en maatwerk, Vingerstrip.nl heeft  het juiste advies en kan dit op de juiste manier voor u uitvoeren. Inclusief montage is een aparte categorie op onze bestellijst.

 

                Zie ook onze 'Tips en Trucs'.

Ook geschikt voor automatische deuren in ziekenhuizen, verpleeghuizen e.d. Europese veiligheidsnorm voor automatische deuren, de NEN-EN16005. Deze norm is bepalend voor de veiligheid van personen bij het gebruik van automatische deuren. Nieuwe installaties moeten voldoen aan deze norm. Als deze norm niet wordt nageleefd en er een veiligheidsprobleem optreedt, bent u mogelijk aansprakelijk.'

 

   
© Vingerstrip © 2017